Selecteer een pagina

Over SEKO voermengwagens

Italiaans kwaliteitsproduct

SEKO Industries produceert het grootste aanbod aan voermengwagens voor het afsnijden, mengen en voeren van veevoer ter wereld met zelfrijdende, getrokken, trekkergemonteerde en stationaire units in versies voor zowel horizontale als verticale verwerking

Horizontale voermengwagens worden geproduceerd in variaties tot wel 165 verschillende modellen uiteenlopend in capaciteit van 5 tot 33 kubieke meter materiaal.

Verticale voermengwagens worden geproduceerd in meer dan 120 modellen uiteenlopend in capaciteit van 7 tot 45 kubieke meter voeringrediënten.

Seko Samurai 7 | Voermengwagen
Seko Samurai 7 | Voermengwagen

SEKO Industries

Wereldwijd exportleider

SEKO exporteert 95% van zijn machines naar bijna 80 landen wereldwijd.

Met wereldwijde ervaring en inzichten van veehouders in alle verschillende klimaatomstandigheden blijft SEKO voorop lopen in de ontwikkeling en levering van honderden modellen van machines die speciaal ontworpen zijn om veehouders te helpen de wereld te voeren met behulp van de meest efficiënte, betrouwbare en duurzame machines in de sector.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Alle materialen gebruikt in de constructie en montage van SEKO machines zijn van de hoogste kwaliteit. Alle mechanismen, inclusief aandrijfsystemen, transmissies, hydraulische componenten, elektronica en weeginstrumenten zijn ontworpen voor een lange levensduur en worden geleverd door vertrouwde partners.

Vanwege de uitstekende wereldwijde beoordelingen in betrouwbaarheid en prestaties, kiezen veehouders in bijna 80 landen voor de SEKO machines om hun winstgevendheid van en de uptime tijdens hun activiteiten vast te houden en te verbeteren.